Revelion în club. Unde, cît, cine, cum, de ce

Fabrica/B52 club, București. FOTO: Grig Bute, Ora de Turism
Fabrica/B52 club, București. FOTO: Grig Bute, Ora de Turism

Dacă de revelion nu pleci din București, chiar dacă ai alte planuri, n-ar fi rău să-ți arunci un ochi pe oferta de revelion a cluburilor: pentru situații neprevăzute, e bine să ai un back-up. De exemplu, dacă soacra îți face o surpriză și vine să facă revelionul cu voi, măcar știi unde să fugi de-acasă.

*Piranha. Splaiul Independenței, 313. 285 lei. Mîncare și băutură tradiționale, foc de tabără, vin fiert, șampanie, artificii. Perfect pentru comozii de mai devreme care voiau un revelion tradițional, cu gașca, acasă, dar nu știau ce să facă cu muntele de vase murdare de a doua zi dimineață.

*Fire. Gabroveni, 12. Prețuri: cu loc – 250 lei, fără loc – 170 lei. Open bar (cum ar veni, Bere Gratis non-stop). Selecțiuni din programul de revelion al bufetului suedez: bucătărie caldă (chicken Fire, ficăței în bacon), bucătărie rece (bruschete cu ton, tartine cu prosciuto), bucătărie înghețată (înghețată). Cei fără loc pot exersa rolul de ospătari: cu economia în halul în care am lăsat-o în 2012, nu strică să mai știi o meserie în 2013.

*Rockn Regie. Gheorghe Ranetti, 23. 100 lei. Open bar și open metal playlist. Din meniu: Ursus, Slayer, Becks, Rammstein, Stalinskaya, Sepultura, Cotnari. Dacă vrei neapărat Sarmalele Reci, trebuie să ți le aduci de-acasă: le poți încălzi la focul grătarului din curte, pe care rockerii mai fioroși vor sacrifica o mulțime de fleici în sînge și frigărui nevinovate.

*Fabrica-B52. 11 Iunie, 50. 25 lei. FunknRoll New Years Eve 2013: Timpuri Noi, byron, Butterflies In My Stomach. Adică party cu garnitură de concert pînă dimineață. De banii ăștia ai intrare și în clubul siamez vecin: după ce te saturi de-alde Artanu, poți să treci pasarela ombilicală și să te verși în petrecerea din B52.

*Club A. Blănari, 14. Cel mai ieftin revelion posibil, aproape la fel de scump ca ăla în stradă (10 lei). Avantaj: din oră-n oră, zece minute de free bar – tequila, vodka energy, șampanie. Dezavantaj major: îngrămădeală ca-n 41, luni dimineață. Avantaj major: îngrămădeală ca-n 41, luni dimineață (pentru norocoșii care se nimeresc între cîteva perechi de sîni XXL).

(articol publicat în Cațavencii nr. 51/78 din 27 decembrie 2012)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.