Spații de cazare la joasă înălțime. Cabana Trei Brazi, Predeal

Cabana Trei Brazi, Predeal. FOTO: Grig Bute, Ora de Turism
Cabana Trei Brazi, Predeal. FOTO: Grig Bute, Ora de Turism

Data trecută, într-un promo de final, anunțam un episod special despre rezervația de pantofari care vin la munte în zona așa-zisei cabane Trei Brazi, exemplu clar de “Așa, NU!” la gazeta de perete (de cabană) a munțomăniei.

Adresa: În Clăbucetele Predealului, la un sfert de oră de mers lejer, pardon, la două minute cu mașina de cabana Poiana Secuilor. Altitudine 1.128 m.

Căi de acces: DJ 102 D. De poteci și marcaje n-are sens să vorbim în acest context.

Dotări: Specifice familiei de cocalari cu pui: centru de închiriat ATV-uri, Fun Park în pădure, tarabe cu accesorii must-have (pălării de pai, ochelari de soare, bentițe/evantaie/poșetuțe roz, alte nimicuri sclipicioase), munți de gunoaie lîngă coșul de sub indicator, bariere și ambuteiaje ca-n parcarea de la Otopeni.

Prețuri: Nu știu, nu răspund. N-am avut chef să culeg cu rucsacul oglinzile mașinoaielor parcate portieră lîngă portieră în jurul cabanei-mutant pe fațada căreia scrie mare “Restaurant 3***. Acces piscină saună WI-FI”, doar ca să aflu cam cît costă metrul pătrat de cușcă aurită sau ora de baie cu aburi de net.

Ambianță: Pe drumul prăfuit dintre Poiana Secuilor și Trei Brazi, te întîlnești cu toate exemplarele clasice de bulevard/faleză, de la pitzi pe tocuri și băietzi în trening la cucoana cu Bubico în lesă. Cît ne-am tras noi mai deoparte, pentru o gustare la un loc de popas amenajat la marginea pădurii, am avut ocazia să interacționăm și cu specia majoritară a zonei, cretinul pe ATV, care a trecut în trombă tangențial cu masa, condimentîndu-ne cu praf și fum sendvișurile și supa încălzită la primus.

(articol publicat în Cațavencii nr. 29/107 din 24 iulie 2013 și pe catavencii.ro)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.