Spații de cazare la mare înălțime. Hotel Helios, Ocna Sibiului

Hotel Helios, Ocna Sibiului. FOTO: Grig Bute, Ora de Turism
Hotel Helios, Ocna Sibiului. FOTO: Grig Bute, Ora de Turism

În episodul de astăzi, ne deplasăm organizat, împreună cu toată firma, la un teambuilding strategic de băute sănătoase și ne cazăm la Helios, hotelul de patru stele de lîngă lacurile sărate ale Ocnei Sibiului.

Adresa: Strada Băilor nr. 22-24, Ocna Sibiului.

Căi de acces: DJ 106B. Indicații pentru șoferul primei mașini din caravană: ieși din Sibiu, treci de Şura Mică și, la vreo 16 km de locul în care te-ai încadrat greșit în intersecția aia mare din Sibiu, intri în Ocna Sibiului, faci de două ori la stînga și parchezi. Dacă te rătăcești, dă un telefon ultimei mașini plecate de la sediu, în care se află singura persoană care a mai fost aici.

Dotări: Restaurant, terasă, bază de tratament, bazin cu apă sărată, jacuzzi, piscine, saună – mahmurii au, deci, mai multe variante de limpezire decît cea clasică, a dușului din baie.

Prețuri: 99 de lei/persoană/noapte, mic dejun inclus (pachet de Paști: 30 aprilie – 6 mai). Contabilul firmei poate negocia o ofertă reciproc avantajoasă cu administrația complexului: pentru un discount substanțial, managerii se asigură că stabilimentul nu va fi demolat la finalul teambuilding-ului.

Ambianță: Seara/noaptea, de petrecere cîmpenească cu ședințe prelungite de stropit berbecul la proțap cu vin, bere, whisky; dimineața, de sanatoriu – printre ceilalți clienți ai hotelului, care se plimbă, în halat și papuci, prin holul recepției sau pe aleile dintre clădiri, vei avea mari dificultăți în a-ți recunoaște colegii, niște bolnavi cu fotosensibilitate și mers șovăielnic.

(articol publicat în Cațavencii nr. 16/94 din 24 aprilie 2013 și pe catavencii.ro)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.